Coneix-nos

Coneix la

nostra Empresa

La idea de la nostra empresa va sorgir fa uns quants anys amb la mirada cap a les petites i mitjanes empreses amb la finalitat de minimitzar els costos del personal del departament de finances i comptabilitat.

Fins ara la majoria de les pimes podien suportar aquests costos gràcies als beneficis originats de la demanda dels seus productes o serveis, però actualment, ja sigui per la manca de finançament, per la deslocalització d’empreses… moltes societats han vist com els seus beneficis han patit un decrement considerable, havent de reduir els costos fins a nivells impredictibles.

En aquest moment de sostenibilitat per a tots, vam veure la necessitat encara més present de crear un servei més concret i especialitzat, adaptat a la necessitat de cada empresa en particular, donant un servei en funció de la seva trajectòria econòmica i del sector que ocupa actualment.

Contábilis neix per donar un servei personalitzat. Mirem el futur amb optimisme buscant la millor viabilitat per a l’empresa, eliminant costos innecessaris i reforçant els valors forts de l’empresa.

Avantatges

Contabilitat amb calculadora, boli i paper
  • Porta de la comptabilitat i impostos “in situ”. Ens desplacem a la seva oficina per fer la gestió de forma personalitzada, on aclarim els dubtes que puguin sorgir i buscant la millor solució. Ens comprometem amb l’empresa.

     

  • Una evident reducció dels costos. Oferim els mateixos serveis però garantint una reducció ½ dels costos que té actualment en aquest departament.
  • Cobrem pels serveis prestats. Només cobrem pel temps invertit a la vostra empresa.
  • Confidencialitat absoluta. Sabem el valor que la vostra empresa té per a vostè, per això posem a la vostra disposició els mitjans necessaris perquè us sentiu segurs amb el material cedit en cada moment.

Recordeu, ens trobem a la vostra disposició per estudiar les vostres necessitats i ens comprometem a buscar la vostra millor solució.